MÖHIPPA

Att dekorera tårtor på sin möhippa är kanske inte det allra vanligaste, men har man en brud som gillar att baka och dekorera tårtor är det ju alldeles perfekt. I slutet av sommaren tog Sockerverkstan emot ett  glatt och fantastiskt härligt gäng tjejer som kommit för att fira sin blivande brud, Imran.

Imran och hennes vänner fick prova på flera olika tekniker under den 2,5 timme långa kursen och målet var att dekorera en två-våningstårta. Bruden fick passa på att bossa över dom andra när hon fick beställa dekorationer helt enligt eget önskemål och under tiden hennes vänner producerade dekorationer för fulla muggar fokuserade hon och jag på att täckta tårtan. Den nedersta våningen hade dom med sig själva och den såg väldigt god ut 🙂  Vi gick igenom vad man bör tänka när man bygger våningstårtor och hon fick också lite specialutbildning i hur man gör bårder och vackra draperingar.

Medan hon jobbade på med detta färdigställde dom andra tjejerna resterande dekorationer och en av dom fick för sig att göra en liten brud som skulle smycka tårtans topp. Sååå himla söt.

Möhippa

Det var väldigt roligt att ha det här gänget på kurs då alla verkligen gjorde sitt bästa för att bruden skulle få dekorera sin tårta precis som hon ville ha den.
Tack tjejer för en fin eftermiddag tillsammans och det var jättekul att jag fick ta del av ert firande för en liten stund. Och extra mysigt att även jag fick en liten rosa tiara till låns 🙂

Önskar dig allt gott framöver Imran!